Fotografie en sparring-sessie ondernemer Hoofd en Lijfzaken

door

bij Bis sparring partner nieuw bedrijf en fotografie
Bis Concepts logo ontwerp Mar.

Fotografie en sparring-sessie ondernemer

Hoofd & Lijfzaken

Sparringsessie & Fotografie

Ik mocht met Annemieke sparren over haar nieuwe business en heb ook gelijk een paar product shots en head shots van haar genomen. Want hé, ik ben gek op fotograferen! In deze fotografie- en sparringssessie ondernemer, praatte ik onder andere over het belang van bloggen voor een betere score in Google en het vinden en gebruiken van je usp’s (unique selling points).

Als iemand die zich niet echt op haar gemak voelt voor de camera, werd ik door Bianca helemaal gerust gesteld. Met geweldige ideeën over houding, gezichtsuitdrukking en achtergrond werd ik zonder centje pijn of ongemak door de fotosessie geleidt. Met echt prachtige foto’s tot resultaat die nu mogen shinen op mijn website en social media. En dat ze daarbij heel lief is, helpt ook mee.

Annemieke

Hoofd en Lijfzken

Na de sparring-sessie

Sinds deze sessie begin juli 2020 mocht ik voor Annemieke ook haar huisstijl onder handen nemen en van daaruit marktsignings en haar complete verpakkingslijn re-branden. Ook haar productfotografie mocht ik verzorgen. Super trots dat ik voor zulke mooie merken en ondernmers aan de slag mag!

 

Neem zeker eens een kijkje bij Hoofd en Lijfzaken. Annemieke maakt mooie troepvrije shampoo bars die ze ook nog eens plastic vrij verpakt, wat wil je nog meer! Daarnaast schrijft ze blogs over het herstel van niet aangeboren hersenletsel en yin yoga. Naar Hoofd en Lijfzaken

 

Fotografie en sparring-sessie ondernemer door Bis Concepts

Wil jij ook een frisse blik op jouw bedrijf of wil je sparren met mij om alle doelen en focus van je onderneming weer goed helder te krijgen? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.

 

[ fotografie en sparring-sessie Hoofd & Lijfzaken | juli 2020 ]