Fotografie en sparringssessie ondernemer Annemieke van Hoofd en Lijfzaken

Bis Concepts fotografie en sparringsessie ondernemer

Ik mocht met lief vriendinnetje Annemieke sparren over haar nieuwe business en heb ook gelijk een paar product shots en head shots van haar genomen. Want hé, ik ben gek op fotograferen! In deze fotografie- en sparringssessie ondernemer, praatte ik onder andere over het belang van bloggen voor een betere score in Google en het vinden en gebruiken van je usp’s (unique selling points).

Annemieke maakt mooie troepvrije shampoo bars die ze ook nog eens plastic vrij verpakt, wat wil je nog meer! Daarnaast schrijft ze blogs over het herstel van niet aangeboren hersenletsel en yin yoga. Naar Hoofd en Lijfzaken

Bis Concepts fotografie en sparringssessie ondernemer

Als iemand die zich niet echt op haar gemak voelt voor de camera, werd ik door Bianca helemaal gerust gesteld. Met geweldige ideeën over houding, gezichtsuitdrukking en achtergrond werd ik zonder centje pijn of ongemak door de fotosessie geleidt. Met echt prachtige foto’s tot resultaat die nu mogen shinen op mijn website en social media.
En dat ze daarbij heel lief is, helpt ook mee.

Annemieke | Hoofd en Lijfzaken

Ben jij ook op zoek naar een frisse blik op je (nieuwe) business en wil je dat ik dit heuglijke moment gelijk voor je vastleg? Boek dan de thee-idee sessie + 2 headshots. Klik hier om contact met mij op te nemen.