Heb je een eigen winkel of een retailketen of zoek je invulling voor een interim opdracht? Zoek je oplossingen ‘out of the box’ of juist erin? Kijk hieronder voor een kort overzicht van wat ik voor je kan betekenen. Niet helemaal kunnen vinden wat je zoekt? Laat het me weten en ik kijk of er iemand in mijn netwerk zit aan wie ik je kan koppelen.

 

Ondernemer

Je bent ondernemer en hebt een eigen winkel of bedrijf; online, offline of beide. Je hebt een winkel, maar geen tijd om je bezig te houden met de lokale marketing. Je webshop gaat binnenkort de lucht in en je vraagt je af: “Waar liggen mogelijkheden voor betaalde en, belangrijker, gratis publiciteit?” Maar ook: ben je nog wel tevreden met de uitstraling van je winkel, klopt het concept nog wel met wat je wilt uitstralen? Hoe zit het met de instore communicatie en o ja, wat moeten we eigenlijk met onze social media en mailing list?

Kortom: je moet iets, maar wat dan? Iemand in dienst nemen voor de marketing / communicatie of een groot bureau inschakelen is geen optie? Neem dan contact op en ik help je graag op weg!

 

Interim opdracht

Ben je op zoek naar een paar creatieve, nieuwsgierige en stressbestendige handen voor een interim marketing communicatie project? Bel dan 06-455 328 39!  

Na mijn studie communicatiewetenschappen ben ik gaan werken voor een internationale culinaire retailketen. Daar heb ik in 10 jaar tijd op allerlei vlakken ervaring mogen opdoen en daarmee heb ik mij ontwikkeld tot een echte allrounder. Ik hou van afwisseling, snel resultaat en consistentie tot in de details.


Ervaring retail
Concept & Creatie: opzetten internationale marketingkalender, moodboards en kleurenkaarten maken, ontwikkeling internationale POS materialen voor zowel etalage en instore materialen, communicatieborden en visuals winkels, e-mailmarketing, tekstschrijven en redigeren en het opzetten van joint promotions.

Coördinatie: projectmanagement voor internationale marketing thema’s, interne coördinatie en de marketing & communicatie planning, aansturing externen (fotograaf, receptontwikkeling en styling, drukkers, reclamebureaus).


Ik krijg energie van nieuwe dingen leren (meest recent: zelf websites bouwen en moestuinieren ;)) en een strakke deadline om tegenaan te werken. Dus heb je behoefte aan oplossingen ‘out of the box’ of juist erin? Bel of stuur me een berichtje!

 

Retailketen

Je hebt een retailketen en zoekt tijdelijk extra handen voor het opzetten of uitrollen van een project? Of je zoekt ondersteuning voor het opvangen van zwangerschapsverlof? Neem contact met mij op en ik spring graag aan boord.

Mijn hart maakt een sprongetje bij het zien van mooie, goed doordachte retailconcepten waarbij een sterke merkidentiteit wordt neergezet. Ik hou van de reuring in de winkels en weet de dynamiek tussen concept en winkelvloer te waarderen. Met brede ervaring op marketing en communicatievlak binnen een internationale franchiseketen ben ik in staat snel in te springen en organisatiebreed te denken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • opzetten marketing jaarkalender
  • creatie van moodboards en kleurenkaarten ten behoeve van marketingthema’s, brand identiteit of winkelconcept
  • ontwikkelen POS materialen, instore communicatie en visuals
  • e-mail marketing
  • joint promotions
  • projectmanagement intern en coördinatie/aansturing externen

Wil je een beeld krijgen van mijn werk, bekijk dan mijn portfolio. Verder praten? Stuur me een berichtje.